[i]السلام عليكم يا اخواتي الاحباء
عاملين ايه
الاول انا بعيط بجد الموضوع اتمسح ودي تاني مره اكتبه فيها
والله بقالي 3 ساعات بكتب فيه يااااااااااااااارب
قيمي وانتي فوق كده قبل ماتنزلي تحت
المهم ورق العنب سهل جدااااااااااااا والله مش عايزه حد يستصعبه خالص
ده ماخدش مني ساعه في المطبخ
ولما عملته ندمت اني معملتوش من زمان
يالا نبدا ونقول بسم الله
اناعملت ربع كيلو ورق عنب معاه كوبايتين رز
كفاني انا وزوجي لمده يومين
اول حاجه نعمل الخلطه مش هتاخد في ايدك خمس دقايق لو انتي مجهزه الطماطم في الفريزر
هنحمر البصله في حته سمنه او زبده لحد ماتصفر
نضيف الطماطم ونسيبها تتسبك شويه بس نسيب فيها شويه مياه في الاخر مانسبكهاش قوي يعني
نغسل كوبايتين الارز ونضيفهم للخلطه وهي سخنه
وبعدين نقطع كزبره وبقدونس ونضيفهم للخلطه
وملح وفلفل وشويه شطه واقل من ربع كوب زيييييييت مهم جدا عمل شغل جامد في الخلطه بفضل الله
وياريت نعصج شويه لحمه مفرومه ونضفهم للخلطه بجد بيدو طعم جميل جدا وممكن نعملهم بلكبد والقوانص المفرومين
زي الموضوع ده
اللي عايزه يبقي عندك لحمه مفرومه كتيره تعالي
المهم جهزنا الخلطه كده
انا استعملت ورق العنب اللي في البرطمان حكم الغربه بقي
ويا دوب باحطه فى مية سخنة بس
لو ورق العنب طازج
بتسلقي الورق في مياه مغليه لحد ماتحسي انهم بقوا طريين في ايدك
المهم ان استعملت النوع ده
ماشي نيجي بقي علشان نلف الورق
هنيجي علي طربيزه ونحط عليها الورق كده
كده اوفر في الوقت جدا واسهل
الطريقه دي شوفتها هنا في المنتدي من الاخت سندريلا ربنا يباركلها يارب
ونحط الارز كده
ونلف بقي
الجناب الاول وبعدين نلف كده
وبعدين تلفيها هتلاقيها لفت بسهوله متخافيش
وانا كده خلصت اهو
هنجيب حله
نحط فيها شرايح بصل كده
نبتدي بقي نرص ورق العنب في الحله
وبعدين نضيف عليها الشوربه المغليه
اللي عليها نص لمونه معصوره
بتددي مزازه جنان
نسبها تغلي غلوتين علي النار وبعدين نهدي عليها خالص
زي الارز كده
خد مني حوالي ساعه تقريبا
ودي النتيجه
عاملين ايه
الاول انا بعيط بجد الموضوع اتمسح ودي تاني مره اكتبه فيها
والله بقالي 3 ساعات بكتب فيه يااااااااااااااارب
قيمي وانتي فوق كده قبل ماتنزلي تحت
المهم ورق العنب سهل جدااااااااااااا والله مش عايزه حد يستصعبه خالص
ده ماخدش مني ساعه في المطبخ
ولما عملته ندمت اني معملتوش من زمان
يالا نبدا ونقول بسم الله
اناعملت ربع كيلو ورق عنب معاه كوبايتين رز
كفاني انا وزوجي لمده يومين
اول حاجه نعمل الخلطه مش هتاخد في ايدك خمس دقايق لو انتي مجهزه الطماطم في الفريزر
هنحمر البصله في حته سمنه او زبده لحد ماتصفر
نضيف الطماطم ونسيبها تتسبك شويه بس نسيب فيها شويه مياه في الاخر مانسبكهاش قوي يعني
نغسل كوبايتين الارز ونضيفهم للخلطه وهي سخنه
وبعدين نقطع كزبره وبقدونس ونضيفهم للخلطه
وملح وفلفل وشويه شطه واقل من ربع كوب زيييييييت مهم جدا عمل شغل جامد في الخلطه بفضل الله
وياريت نعصج شويه لحمه مفرومه ونضفهم للخلطه بجد بيدو طعم جميل جدا وممكن نعملهم بلكبد والقوانص المفرومين
زي الموضوع ده
اللي عايزه يبقي عندك لحمه مفرومه كتيره تعالي
المهم جهزنا الخلطه كده
انا استعملت ورق العنب اللي في البرطمان حكم الغربه بقي
ويا دوب باحطه فى مية سخنة بس
لو ورق العنب طازج
بتسلقي الورق في مياه مغليه لحد ماتحسي انهم بقوا طريين في ايدك
المهم ان استعملت النوع ده
ماشي نيجي بقي علشان نلف الورق
هنيجي علي طربيزه ونحط عليها الورق كده
كده اوفر في الوقت جدا واسهل
الطريقه دي شوفتها هنا في المنتدي من الاخت سندريلا ربنا يباركلها يارب
ونحط الارز كده
ونلف بقي
الجناب الاول وبعدين نلف كده
وبعدين تلفيها هتلاقيها لفت بسهوله متخافيش
وانا كده خلصت اهو
هنجيب حله
نحط فيها شرايح بصل كده
نبتدي بقي نرص ورق العنب في الحله
وبعدين نضيف عليها الشوربه المغليه
اللي عليها نص لمونه معصوره
بتددي مزازه جنان
نسبها تغلي غلوتين علي النار وبعدين نهدي عليها خالص
زي الارز كده
خد مني حوالي ساعه تقريبا
ودي النتيجه